Du kan köpa alla produkter direkt i vår butik, Webshop (ej DMK) eller göra en beställning och få det hemskickat mot faktura.

Vid beställning, sänd ett mail till info@divinokroppsvard.se med namn, adress, tlf, mailadress och vilka produkter du önskar.

Fakturan erhåller du via mail.


Vi ber dig uppmärksamma att fraktkostnad tillkommer.En hudvårdsserie för alla hudtyper och -tillstånd

Solution by Victus är en hudvårdsserie skapad av hudterapeuter – för hudterapeuter. Fokus har legat på att hudvårdsrutinerna ska kännas enkla och givande. När man tagit fram Solution by Victus har vi lyssnat på såväl experter, hudterapeuter som slutkunder, och alla tänker vi likadant: enkelhet och resultat!

Norska produkter som produceras under sträng farmaceutisk kontroll i USA och EU och är en produktserie som är både framtagen och används av hudläkare.


Grunden i Elixirs filosofi är att huden ständigt förändrar sig. Krämserien Elixir innehåller de verksamma ämnena A-vitaminsyra, retinol, fruktsyror och antioxidanter i koncentrerad form, som alla motverkar åldersförändringar i huden och balanserar fukt- och talgproduktionen.

   


Sedan starten 1984, ger mesoestetic Pharma Group omfattande kosmetiska lösningar kännetecknas av hög innovationsgrad och betydande vetenskapliga bidrag.

Ett extremt brett sortiment innehållande cosmeceuticals, kemiska peels och mesoterapiprodukter av allra högsta kvalitet. mesoestetic har även världens mest sålda blekande produkt, cosmelan®.

Mesoestics mesoterapi ampuller och vialer finns både med singelsubstanser som tex centella asiatica, organisk silica, C-vitamin, DMAE och hyaloronsyra mfl samt mixade cocktails för att behandla specifika hudproblem. De är eftertraktade för de kan användas tillsammans med microneedling.

 


BABOR grundades 1956 i Tyskland, de kombinerar natur och vetenskap för att   

skapa professionell hudvård.


Med resultatinriktade aktiva ingredienser och unika behandlingsmetoder   

behandlas ansikte och kropp som helhet.