Om salongen

Divino Kroppsvård ligger på Limhamn, Malmö med parkering på gatan precis utanför.

Vi erbjuder bland annat hälsokontroller, ansiktsbehandlingar inom klassisk och avancerad hudvård, fibroblast - lifting utan kirurgi, microneedling, fotvård, massage, borttagning av olika hudförändringar samt andra kroppsbehandlingar.


Hos Divino Kroppsvård får du inte bara en behandling, utan en leg. sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut med gedigen professionell utbildning. För din säkerhet och trygghet utökar vi ständigt vår kompetens via nye kurser och utbildninger, säkerhet via patient- och behandlingsskadeförsäkringer och har en stor organisation, SHR, i ryggen där fokus ligger på etik, kvalitet samt din säkerhet och trygghet. Divino Kroppsvård är registrerad hos IVO (inspektionen för vård och omsorg)


Utöver att ge en känsla av lyx och välbefinnande, är resultatet av behandlingarna det viktiga för oss. Här används därför endast produkter med aktiva ingredienser som är väl beprövade och som vi själva har god erfarenhet av.

För dig som önskar ett snabbt och långvarigt resultat, rekommenderas PRX-T33, Elixir kemisk peeling, Fibroblast eller Dermapen microneedling.

Bäst resultat får du om du också fortsätter behandlingen hemma. Efter varje behandling lägger vi därför upp ett hembehandlingsprogram utifrån ditt hudtilstånd. Du bestämmar själv hur mycket du vill arbeta med det.


Om du önsker att köpa produkter när salongen är stängt så använd webshopen eller skicka mig ett mail med vad du önskar. Om du beställar via mail så mottar du produkterna i posten och faktura till ditt mail.


TerapeuterCecilie, ägare, leg. sjuksköterska och aukt. hud- och kroppsterapeut (hud-och fotterapeut samt massör), kommer från Norge och har tidigare drivit egen salong strax utanför Oslo. Har gått sjuksköterskeutbildningen vid Malmö Universitet och CIDESCO utbildningen på Hudpleieakademiet i Oslo.

Jobbar vissa dagar med laserbehandlingar hos Laser & Dermatology i Västra hamnen, Malmö


Kontakt:

info@divinokroppsvard.se

0707550500