Synergi+ Technology

MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

SYNERGI +, ansiktsbehandlingar med askunge-effekt.Addera ett perfekt resultat till dina traditionella behandlingar

Victus Clinics Synergi+ är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.


Synergi+ fyra olika handtag används tillsammans med de unika produkterna i Solution by Victus Professional for Synergi+ som följer med apparaturen.

Synergi+ behandlingen är en smärtfri behandling som endast ger en viss värmekänsla i huden. Efter behandlingen känns huden uppstramad med en rodnad samt viss värmeutveckling i huden. Dette lägger sig snart och man kan med fördel gå till jobbet direkt efter behandlingen.


Behandlingseffekter:

- huduppstramning

- minimering av fina linjer och rynkor

- jämnare hudton

- ökad blodcirkulation

- ökad syresättning i huden

- ökad lyster

- djuprengöring

- minimering av porer

TEKNIKER:

Med 4 olika handtag anpassas och skräddarsys behandlingarna efter varje kundes behov. Varje teknik kan användas var för sig, kombineras med varandra eller läggas som komplement för att förstärka din traditionella ansiktsbehandling.


Deep wash technology:


Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.
Active skin technology:


Detta handtag skapar en reaktion (Bohref="javascript:void(0)"fekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta skapar den perfektea behandlingen för att efterlikna hudens egen självläkningseffekt, leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde.

Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. 

All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.


Keep it young technology:


Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

Radiofrekvens är en väl beprövad icke-kirurgisk metod som har används inom kirurgin i över 70 år. Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareres och återhämtar sig.

Under de påföljande 2-3 månaderna bildas det nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, mer markerad ansiktskonturer, bättre lyster och yngre utseende.


Deep inject technology:


Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.
Hur många behandlingar krävs?


Behandlingen kan utföras en gång för ett quickfix-resultat. För ett mer långvarigt resultat bör behandlingen återupprepas i en kur mellan 5-10 behandlingar 2-4 ggr per månad. Efter avslutat kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannen månad.


Att tänka på efter behandling:


Vi rekommenderar passande hudvård samt att alltid använda solskydd för att bibehålla en välmående hud. Vi rekommenderar att avstå från cirkulationsökande aktiviteter som t.ex. träning, sol eller badstu samma dag som behandling.


Direkt efter 1 behandling där alla 4 tekniker är användt.

Följ oss på intagram och facebook for flera före/efter foton.

         Västanväg 63, 21615 Limhamn    040-160502    info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved