ANSIKTE OCH KROPP

ANSIKTE

DIVINO KROPPSVÅRD erbjuder hudvård som skräddarsys med noga utvalda produkter ur ett stort sortiment för att passa just ditt hudtillstånd och önskemål. Vi önsker att våra behandlingar ska ge din hud ett tydligt resultat.


Divino ansiktsbehandling: Detta är vår "klassiska" ansiktsbehandling. Effektiv behandling av ansikt, hals och decolletage. Behandlingen kan kännas något mer "aktiv" på huden än klassiska behandlingar du är van med. For dig som önskar en traditionell rengöring med peeling, massage och mask.


Djuprengöring med portömning: Grundig rengöring, peeling och porrengöring samt avslutande dagkräm.


Kemiska peelingar: Avancerad hudvård med Elixir Cosmeceuticals som används av norska hudläkare med mycket bra resultat! Effektiv behandling mot ålderstecken eller hudproblem som acne, rosacea, ojämn hudton, pigmenteringar, torr och känslig hud samt andra solskador. Stimulerar fuktproduktionen och reglerar talgproduktionen i huden.


Elixir Anti-age peel: Mycket aktiv anti-age behandling med retinol. Behandlingen kan kombineras med andra kemiska peels för et stärkare resultat. Kan utföras som en uppfreshande boosterbehandling , men kur rekommenderas på 4-6x, en gång i veckan eller varannan vecka.


Alkaline Wash: Hårborttagning som tar bort fjunigt hår i ansiktet, på bara några få minuter. Som extra bonus avlägsnas torra, döda hudceller. För en mjuk och slät hy.  Etter första behandlingen kommer håren att växa tilbaka som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå alt långsammara. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta.

Alkaline appliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning appliceras en lugnande tångmask som återställer hudens pH och neutraliserar Alkaline, samt en fin mjukgörande olja.


Elleebana one shot Lash lift: För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är detta ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultatet är fransar med en djup böj som även efter dusch och bad håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.Kund före Elixir acnekur hos Divino

Kund efter Elixir acnekur hos Divino

KROPP

Klassiska massager: Klassisk svensk massage. Djupgående massage som löser muskelspänningar och ökar cirkulationen.


Fotvård/ pedikyr: Fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, filning, fotmassage samt lackning om så önskas