Om behandlingarna

MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

OM BEHANDLINGARNA

DIVINO KROPPSVÅRD erbjuder hudvård som skräddarsys med noga utvalda produkter ur ett stort sortiment för att passa just ditt hudtillstånd och önskemål. Vi önsker att våra behandlingar ska ge din hud ett tydligt resultat.


Divino ansiktsbehandling: Detta är vår "klassiska" ansiktsbehandling. Effektiv behandling av ansikt, hals och decolletage. Behandlingen kan kännas något mer "aktiv" på huden än klassiska behandlingar du är van med. For dig som önskar en traditionell rengöring med peeling, massage och mask.


Djuprengöring med portömning: Grundig rengöring, peeling och porrengöring samt avslutande dagkräm.


Kemiska peelingar: Avancerad hudvård med Elixir Cosmeceuticals som används av norska hudläkare med mycket bra resultat! Effektiv behandling mot ålderstecken eller hudproblem som acne, rosacea, ojämn hudton, pigmenteringar, torr och känslig hud samt andra solskador. Stimulerar fuktproduktionen och reglerar talgproduktionen i huden.


Anti-age peel: Mycket aktiv anti-age behandling med retinol. Behandlingen kan kombineras med andra kemiska peels för et stärkare resultat. Kan utföras som en uppfreshande boosterbehandling , men kur rekommenderas på 4-6x, en gång i veckan eller varannan vecka.


Avancerade Enzymbehandlingar: I dessa behandlingar använder vi oss av DMKs avancerade och djupgående enzymmasker. Den ultimata behandlingen för dig som vill ha kraftiga resultat. Värkar bl.a. på hud-och muskeluppstramning, djuprengörande, stärkar skadad hud. Läs mer under DMK behandlingar.


Alkaline Wash: Hårborttagning som tar bort fjunigt hår i ansiktet, på bara några få minuter. Som extra bonus avlägsnas torra, döda hudceller. För en mjuk och slät hy.  Etter första behandlingen kommer håren att växa tilbaka som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå alt långsammara. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta.

Alkaline appliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning appliceras en lugnande tångmask som återställer hudens pH och neutraliserar Alkaline, samt en fin mjukgörande olja.


Elleebana one shot Lash lift: För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är detta ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultatet är fransar med en djup böj som även efter dusch och bad håller 6-12 veckor beroende på din tillväxt av nya fransar och skötsel.


Synergi+ behandlingar: Läs mer HÄR 


DMK behandlingar: Läs mer HÄR   


Purebeau fibroblast (lifting utan kirurgi): Läs mer HÄR

Kund före Elixir acnekur hos Divino

Kund efter Elixir acnekur hos Divino

ANSIKTE

Letar du efter en effektiv behandling med tydliga resultat?


Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin. Det är en avancerad teknik vilket ger en kontrollerad och riktad nålbehandling. Vi använder den nyaste Dermapen 4 för ennu bättre resultat.


Man använder sig av sterila engångsnålar som gör 1300 små hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. Fina mikrokanaler skapas och huden stimuleras till nyproduktion av naturligt kollagen, vilket kan jämföras med fraktionerade laserbehandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis.


För att optimera resultatet av Dermapenbehandlingar erbjuder vi också kombinationsbehandlingar med olika kemiska peels och/eller Mesoestetics vialer (högkonsentrerade, sterila ingredienser) som vi slussar ned i huden under behandlingen.


- Kombination med vialer rekommenderas alltid eftersom effekten blir väsentlig bättre.

  (+ 300,- pr behandling)

- För dig som önskar behandlingen med det bästa resultatet bör också kemisk peeling ingå.

  (+ 500,- pr behandling för kemisk peeling och vialer) 


LA facelift är microneedling där vi behandlar huvudbotten, bak öronen och bak i nacken för att uppnå en facelifteffekt på huden i ansiktet. Rekommenderas i samband med ordinär Dermapenbehandling av ansiktet.


 

Hur många behandlingar behövs?


Antal behandlingar är individuellt och beror på hudens kondition och tillstånd.

En allmän vägledning är:


- Lyster/uppfräschning: 1-2 behandlingar, 6-9 månaders mellanrum


- Hudföryngring: 4-6 behandlingar, 4-8 veckors mellanrum


- Akneärr: 6-8 behandlingar, 3-6 veckors mellanrum


 När ser jag resultat?


Vanligtvis kan du se resultat redan efter första behandlingen, men mer varaktiga resultat sker efter 4-6 behandlingar. Huden fortsätter att förbättras i 6-12 månader efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Resultatet beror även på hudålder och skötsel efteråt.


Är behandlingen smärtsam?


Under behandlingen kontrolleras behandlingsdjupet och hastigheten, processen blir därmed ytterst effektiv, snabbare och mindre smärtsam än andra manuella microneedlingmetoder. Behandlingen orsakar mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Det går även att behandla runt ögonen, på läpparna och näsan.


Upp till 0,25 mm är behandlingen i princip smärtfri, men är man väldigt känslig kan en lokalbedövande kräm appliceras 15-45 min före behandlingen.


Vad ska jag tänka på efter behandlingen?


Efter behandlingen syns endast en lätt rodnad i max 1-2 dagar, vilket bevisar att behandlingen har skapat en inflammatorisk process då mängder av tillväxtfaktorer frigjorts som behöver tid för att nyskapa kollagen och annan reparation.


Det är viktigt att skydda huden mot skada från fria radikaler med hjälp av ett solskydd med hög SPF, undvika solen och överdriven värme, till exempel varma bad, bastu och intensiv träning i 48 timmar.


Vad kan man behandla?


- Åldrad och spänstfattig hud

- Rynkor och fina linjer, även runt munnen och ögonen

- Huduppstramning och hudföryngring

- Pigmenteringar, även melasma

- Akne

- Grov hud och stora porer

- Milier, pormaskar och keratosis pilares

- Ärr (akne, kirurgi och brännskador)

- Hudbristningar

- Rosacea och ytliga kärl

- Armbågar och knärVi börjar med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och lägger upp en behandlingsplan.

Kund efter 6 veckor och 2 behandlingar med dermapen

Kund med acne och acneärr innen behandling med dermapen

MICRONEEDLING/ DERMAPEN

KROPP

Klassiska massager: Klassisk svensk massage. Djupgående massage som löser muskelspänningar och ökar cirkulationen.


Fotvård/ pedikyr: Fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, filning, fotmassage samt lackning om så önskasBorttagning av åldersfläckar/ pigmenteringar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborroiska keratoser.


Dermapen Cryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar. Behandlingen är säker, snabb och smärtfri.

Vi fryser endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Det innbär även att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.


Vad är kryoterapi?


Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Flytande dikväveoxid (lustgas) andvänds för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen.


Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.


Hur många behandlingar behövs?


Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar.


När ser jag resultat?


En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig.


Är behandlingen smärtsam?


Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilken lägger sig efter några timmar.


Vad kan man behandla?


- Pigmenteringar

- Åldersfläckar

- Vårtor

- Körsbärsangiom

- Fibrom

- Skin tags

- Seborroiska keratoser

KRYOBEHANDLING - BORTTAGNING AV OLIKA HUDFÖRÄNDRINGAR

MICROBLADING - 3D/6D BRYN

Microblading, även kallat 3D bryn eller mikrobladsteknik, är den senaste metoden för kosmetisk tatuering. Tekniken går ut på att man sätter in tunna blad av pigment i överhuden. Linjerna blir tydligare och skarpare än vid traditionell tatuering och man får ett utseende som liknar riktiga strån.

Tekniken är semi-permanent och hållbarheten varierar från person till person.


Vi anpassar pigmenten i tatueringen till din naturliga ögonbrynsfärg för ett naturligt resultat. Till en början ser ögonbrynen mörkare ut eftersom de bleks 25-50% under den två veckor långa läkningsprocessen .

Kunden behöver utföra en påfyllning 4-6 veckor efter första behandling för bästa resultat.


Före besöket:


- Undvik omega 3 och asperin veckan innan behandling.

- Man måste ha fyllt 18 år för att göra 3D bryn.

- Microblading är inte lämplig om du är gravid eller ammar.

- Om du har en gammal tatuering måste du komma på konsultation innan vi bokar 3D bryn så att vi ser att det går

  att få ett bra resultat.

- Pigmentfärgen: Den slutliga färgen kan variera. Den kan bli ljusare, men även mörkare och kan även försvinna

  helt om din kropp väljer att bryta ner pigmenten. Dette beror på din kropp, ditt pigment i huden, mediciner,

  vitaminer, sjukdomar och etc.


Så här går det till:


- Konsultation där vi går igenom dina önskemål och förutsättningar

- Preliminär skiss för att få en bild av hur resultatet kommer att bli. Det är viktigt att du är helt nöjd med skissen.

- Själva microbladningen är nästan helt smärtfri och medför nästan ingen svullnad. En lättare rodnad på huden kan

  uppstå men försvinner vanligtvis inom 30 minuter.

- Hela processen tar cirka 2 timmar.


Efter besöket:


- Under det första dygnet efter behandlingen så är det viktigt att tvätta ögonbrynstatueringen med tvål och ljummet

  vatten morgen, lunsj och kväll. Genom att tvätta ögonbrynen så förhindrar du att det bildas en tjock skorpa. Ju mer

  skorpa, desto sämre läkning.

- Vänta minst 7 dagar med att använda smink på det behandlade området.

- Undvik till varje pris att klia ögonbrynen efter behandlingen. Du riskerar att klia bort pigment samtidigt som du ökar

  infektionsrisken.

- Skydda tatueringen genom att försiktigt smörja in den med tatueringsvaselin under hela dagen.

- Undvik träning och andra aktiviteter där du kommer att svettas under den första veckan efter behandlingen. Saltet

  i din svett ökar infektionsrisken och kan medföra att färgpigmenten läker ljusare än förväntat.

- Bada inte bastu eller pool.

- Sola inte i solarium på minst en månad. Därefter är det viktigt att fortsätta använda solkräm eftersom UV-

  stålningen kan bleka tatueringen med upp till 50 %. Undvik direkt solljus.

- Cirka 4-6 veckor efter behandlingen rekommenderas en påfyllning och korrigering om det behövs. Korrigeringen

  innebär en återbehandling av blad som kan ha bleknat mer än förväntat.


FOTON AV BRYNRESULTAT KAN DU SE PÅ VÅR INSTAGRAM divino_kroppsvard

         Västanväg 63, 21615 Limhamn    040-160502    info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved