FILLERS, PROFHILO, BOTULINUMTOXIN (Botox)

Om du inte varit till samma behandling senaste 6 månaderna hos Divino Kroppsvård, krävs en konsultationtid senast 48 timmar innan behandlingen enligt svensk lag. Denna kan utföras på plats eller via telefon.


BOTULINUMTOXIN:


Botulinumtoxin är ett läkemedel som tillfälligt gör att muskulaturen slappnar av och används för att behandla rynkor orsakad av mimik. Vid behandlingen injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan.


Behandling med botulinumtoxin kan ha en positiv effekt på spänningshuvudvärk och migrän och resultatet varar upp till cirka 4 månader. Behandlingen är relativt smärtfri, då man endast injicerar mycket små volymer och använder en väldigt tunn nål.


Vi använder Bocotoure som är ett rent botulinumtoxin utan komplexa proteinerInför behandlingen:


- Ej ha en infektion, feber eller sjukdomskänsla i kroppen


- Ej pågående inflammation i huden vid injektionsområdet


- Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.


- Ej vara gravid eller amma.


Vid användning av Ipren (eller andra NSAID preparat) eller blodfortunnande läkemedel kan detta ge lättare blåmärken i injektionsområdet.

Om smärtlindring önskas rekommenderas att köpa emla på apoteket och applicera innan behandling.


Efter behandlingen:


- Behandlingsresultatet kan tidigast börja ses efter 3-4 dagar och har full effekt efter 7-10 dagar.


- Ej utföra peeling eller massage av ansiktet samma dag.


- Ej utföra djupgående behandlingar med laser, microneedling eller liknande inom 14 dagar efter behandling


- Ej träna, basta, sola samma dag.


- Ej sminka sig eller ta på det behandlade området de närmaste 6 timmarna efter behandling.


I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå en svag huvudvärk. Direkt efter behandlingen kan behandlingsområdet bli aningen rött, svullet och ibland kan man få något enstaka blåmärke. Obehagen är övergående och försvinner normalt av sig självt inom några dagar.


FILLERS:


Fillers fungerar så att de rekonstruerar och förbättrar strukturen i ansiktet. Alla delar i ansiktet kan återskapas till en naturlig, yngre volym och struktur. Vi använder Belotero, en filler-gel som injiceras i huden i små mängder. Den är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra och som integreras gott med hudens egen vävnad.


Här är det viktigt att man använder en bra produkt med maximal vävnadsintegration för naturliga resultat och att din behandlare har ett estetiskt öga för naturliga resultat.


Fillersen vi använder innehåller bedövningsmedlet lidokain, vilket gör hela injektionsprocessen till en mindre smärtsam upplevelse. Effekten av en behandlingen syns vanligen 8–12 månader, men kan variera beroende på hudstruktur, ålder och hormoner.


Inför behandlingen:


- Ej ha en infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.


- Ej pågående inflammation i huden vid injektionsområdet


- Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.


- Ej vara gravid eller amma.


- Välja behandlingsdag en dag då man inte ska träna samma kväll.


Vid användning av Ipren (eller andra NSAID preparat) eller blodfortunnande läkemedel kan detta ge lättare blåmärken i injektionsområdet.


PROFHILO


Vadär Profhilo®?

Profhilo®är en injicerbar bioremodelleringsprodukt för ansikte och hals.Behandlingen motverkar förlust av hudelasticitet och är samtidigtåterfuktande och kollagenstimulerande, vilket återskapar ungdomliglyster.

För att uppnå önskat effekt behövs 2 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum. Därefter rekommenderas en booster varje 6-7 månad.


Profhilo®har utvecklats med IBSA: s patenterade NAHYCO®-teknik och innehålleren av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden,vilket maximerar effekten utan tillsats av tvärbundna kemiska ämnen.


Vad kan du förvänta dig före och efter?

Innan du påbörjar din Profhilo®-behandling har du en konsultation med oss. Här går vi igenom allt du behöver veta om Profhilo®. Vi hjälper dig också med en individuell behandlingsplan. Observera att gravida eller ammande kvinnor inte ska behandlas.


Meden specialutvecklad injektionsteknik, BAP (Bio Aesthetic Points), kanantalet behandlingar och därmed obehag minskas. Detta innebär attvår Profhilo®-behandling perfekt att ta ifarten utan lång time-out efteråt.


Varaktighetenav Profhilo® varierar från person till person. I genomsnitt rekommenderar vi en ny boosterbehandling var 6 till 7 månader.


Profhilo®Haenkenium

Vi rekommenderar att du kompletterar din injektionsbehandling med våran tioxidantkräm Profhilo® Haenkenium. Resultat från kliniska studier visar att Profhilo® Haenkenium:

Fördröjer hudens åldrandeprocess

Återskapar den skyddande barriären i en känslig och stressad hud

Förbättrar hudens kvalitet

Ökar hudens fasthet och elasticitetResultatmed Profhilo®

Kliniskastudier har visat både effektiva och signifikanta resultat efter behandling med Profhilo®. När den ultrarena hyaluronsyran injiceras i hudvävnaden accelereras regenereringen av åldersrelaterad hudslapphet. Det finns en signifikant förbättring av hudensåterfuktning efter bara en behandling samt ökad elasticitet i huden efter två behandlingar.