DMK Danné Metoden

MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

DMK DANNÉ METODEN

Om Danné Metoden

DMK är et resultatorienterad, paramedicinsk hudvårdskoncept. Paramedicinsk innebär här att kunne göra behandlingar som gränsar till det medicinska utan att för den skull tillhöra den.

Alla DMK behandlingar är utväcklade för att matcha kroppens egen kemi och arbeta med hudens djupare funktioner och strukturer, inte bara på ytan. Fullständig Skin Revision är målet.


DMK behandlingarna är inte enbart någon skön upplevelse- de är för dig som vil ha resultat! Våra enzymmasker stramar och pulserar. Vissa kan initialt finna detta lite ovant eller obekvämt. Resultaten av behandlingarna överträffar vida detta. Huden kommer att kännas ren, klar och uppstramad.


DMK Skin Revision är en behandlingsteknink som stegvis återställer hudens naturligt friska tillstånd. Är huden frisk och normal handlar det om att bevara det tillståndet. Hudens behov av essentiella näringsämnen, förnyelse, återuppbyggnad och läkning tillgodoses utifrån hudens naturlig uppbyggnad. Metoden anpassas efter varje individs unika förutsättningar. I DMK försöker vi heller aldrig stressa eller forcera huden till snabbare cellförnyelse än vad som är normal biologisk rytm.


Enzymmaskerna är centrala i DMKs behandlingar. Vi hävdar att dessa är de främsta ansiktsmaskar som finns att få på marknaden. DMK användar enzymer som stimulerar immunförsvaret, läkningsprocesser och kollagenproduktionen. Andra bekämpar fria radikaler, stärker muskelaktiviteten, stramar upp huden och rensar bort avfallsprodukter i och runt hudcellerna. Processen är en "återspolningseffekt" som tvingar ut vätskor i och runt cellerna till kapillärer och lymfsystem. Djupt liggande orenheter och restmaterial rensas ut. Samtidig för förbättrad cirkulation att syre- och näringstillförseln till celler och vävnader ökar - mycket betydelsesfullt vid agingbehandlingar och för hud i obalans.


Behandlingar vi utför i DMK-konceptet:

- Uppriskande, vårdande behandlingar för normal hy

- Enzymterapi / DMK Enzymlyft

- Anti-age / RP behandling (remodelling procedure)

- Torr, känslig hy

- Acne och fet hy

- För- och efterbehandling vid plastikkirurgi

- Hårborttagning (alkaline wash)

Före och efter DMK acnebehandling

RP (remodelling procedure) behandling för aging / solskada

(se också film)

Före och efter RP behandling

Danné Montague-King

Danné Montague-King, vetenskapsman och doktor i biokemi, har under närmare 40 års forskning utvecklat ett avancerad hudvårdskoncept, med transdermala produkter, baserat på botanisk vetenskap.


Danné var en av de första som upptäcke enzymernas förmåga att hydrolysera, vitalisera och strama upp huden. Han är övertygatd om att ett nära samarbete mellan de medicinska och estetiska professionerna gynnar hydvården. Därför arbetar han ständigt för att höja standarden inom hudvårdsbranschen och dra kårerna närmara varandra. Han har samarbetat med värdens ledande kirurger, läkare och näringsfysiologer för att utveckla korrekt hudvård, alternativ till kirurgi, ärrbehandlingar och pr- och postoperativ vård.


Danné Montague-Kings hudvårdskoncept och Skin Revision-system har gett honom internationell uppmäksamhet och erkännande av den medicinska professionen. Hans botaniskt baserade hudprodukter vilar på vetenskaplig grund och har ett världsomfattande team av medicinska experter som rekommenderar och stödjar DMK-konceptet.

Filmer om DMK


Remodelling Procedure/RP

(25 min)


Filmen demonstrerar kraften i DMKs RP behandling för aging/solskada. RP kombinerar enzymterapi, en mix av AHA och retinoider med produkter för egenvård.

BBC dokumentär Dying for

Clear Skin (ca 55 min)


Dokumentären belyser problem tusentals ungdomar upplever med acne och komplikationer som kan uppstå vid användning av drogen roaccutan

BBC dokumentär Dying

for Clear Skin - Wills story.

(14 min)


Uppföljning till "Dying for Clear Skin". DMKs duktiga hudterapeut Susanne Williams får uppdraget att behandla en ung grabb med svår acne enbart med hjälp av hudvårdsprodukter.

Alkaline hår (10 min)

         Västanväg 63, 21615 Limhamn    040-160502    info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved