MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

OM BEHANDLINGARNA

ANSIKTE

DIVINO KROPPSVÅRD erbjuder hudvård som skräddarsys med noga utvalda produkter ur ett stort sortiment för att passa just ditt hudtillstånd!

 

Ansiktsbehandlingarna utföres efter ditt önskemål och hudens tillstånd. Vid klassiska ansiktsbehandlingar och Elixir kemisk peeling är produktens effekt på huden den samma oavsett behandlingens varighet, men om du önskar att inkludera djupare porrengöring, plock av bryn, specialmask eller välmående som nacka/ansiktsmassage behöver vi minimum 60 min.

 

Klassiska ansiktsbehandlingar: Babors unika fluids med högkoncentrerade aktiva ingredienser är inkluderad i behandlingen.

 

Elixir kemisk peeling: Avancerad hudvård som används av norska hudläkare med mycket bra resultat! Effektiv behandling mot ålderstecken eller hudproblem som acne, rosacea, ojämn hudton, pigmenteringar, torr och känslig hud samt andra solskador. Stimulerar fuktproduktionen och reglerar talgproduktionen i huden.

 

Retinext retinol peel: Mycket aktiv anti-age behandling med retinol. Kur rekommenderas på 6x, en gång i veckan eller varannan vecka. Kunden ska själv tvätta av retinext peel när de kommer hem. Hur länge peelen ska ligga på huden instrueras tydligt av hudterapeuten som utför behandlingen.

 

Alkaline Wash: Hårborttagning som tar bort fjunigt hår i ansiktet, på bara några få minuter. Som extra bonus avlägsnas torra, döda hudceller. För en mjuk och slät hy. Etter första behandlingen kommer håren att växa tilbaka som normalt, men efterhand som behandlingarna fortskrider kommer återväxten att gå alt långsammara. I vissa fall har resultaten visat sig bli permanenta.

Alkaline appliceras på huden, där det får verka i 3-4 minuter. Behandlingen fungerar genom att ta håret till en hög alkalisk nivå. Detta kommer att mjuka upp håret och delar av den underliggande follikeln. Håren och torra hudceller kan sedan enkelt avlägsnas med träspatel. Som avslutning appliceras en lugnande tångmask som återställer hudens pH och neutraliserar Alkaline, samt en fin mjukgörande olja.

 

DMK behandlingar: Läs mer HÄR

Kund före Elixir acnekur hos Divino

Kund efter Elixir acnekur hos Divino

MICRONEEDLING/ DERMAPEN

Letar du efter en effektiv behandling med tydliga resultat?

 

Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin. Det är en avancerad teknik vilket ger en kontrollerad och riktad nålbehandling.

 

Man använder sig av sterila engångsnålar som gör 1300 små hål i huden per sekund med en automatiskt vibrerande funktion. Fina mikrokanaler skapas och huden stimuleras till nyproduktion av naturligt kollagen, vilket kan jämföras med fraktionerade laserbehandlingar men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. Hudens struktur förbättras och föryngras, både i det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

 

För att optimera resultatet av Dermapenbehandlingar erbjuder vi också kombinationsbehandlingar med olika kemiska peels och/eller Mesoestetics vialer (högkonsentrerade, sterila ingredienser) som vi slussar ned i huden under behandlingen.

 

- Kombination med vialer rekommenderas alltid eftersom effekten blir väsentlig bättre.

(+ 200,- pr behandling)

- För dig som önskar behandlingen med det bästa resultatet bör också kemisk peeling ingå.

(+ 495,- pr behandling för kemisk peeling och vialer)

 

LA facelift är microneedling där vi behandlar huvudbotten, bak öronen och bak i nacken för att uppnå en facelifteffekt på huden i ansiktet. Rekommenderas i samband med ordinär Dermapenbehandling av ansiktet.

 

Hur många behandlingar behövs?

 

Antal behandlingar är individuellt och beror på hudens kondition och tillstånd.

En allmän vägledning är:

 

- Lyster/uppfräschning: 1-2 behandlingar, 6-9 månaders mellanrum

 

- Hudföryngring: 4-6 behandlingar, 4-8 veckors mellanrum

 

- Akneärr: 6-8 behandlingar, 3-6 veckors mellanrum

 

När ser jag resultat?

 

Vanligtvis kan du se resultat redan efter första behandlingen, men mer varaktiga resultat sker efter 4-6 behandlingar. Huden fortsätter att förbättras i 6-12 månader efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Resultatet beror även på hudålder och skötsel efteråt.

 

Är behandlingen smärtsam?

 

Under behandlingen kontrolleras behandlingsdjupet och hastigheten, processen blir därmed ytterst effektiv, snabbare och mindre smärtsam än andra manuella microneedlingmetoder. Behandlingen orsakar mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Det går även att behandla runt ögonen, på läpparna och näsan.

 

Upp till 0,25 mm är behandlingen i princip smärtfri, men är man väldigt känslig kan en lokalbedövande kräm appliceras 15-45 min före behandlingen.

 

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

 

Efter behandlingen syns endast en lätt rodnad i max 1-2 dagar, vilket bevisar att behandlingen har skapat en inflammatorisk process då mängder av tillväxtfaktorer frigjorts som behöver tid för att nyskapa kollagen och annan reparation.

 

Det är viktigt att skydda huden mot skada från fria radikaler med hjälp av ett solskydd med hög SPF, undvika solen och överdriven värme, till exempel varma bad, bastu och intensiv träning i 48 timmar.

 

Vad kan man behandla?

 

- Åldrad och spänstfattig hud

- Rynkor och fina linjer, även runt munnen och ögonen

- Huduppstramning och hudföryngring

- Pigmenteringar, även melasma

- Akne

- Grov hud och stora porer

- Milier, pormaskar och keratosis pilares

- Ärr (akne, kirurgi och brännskador)

- Hudbristningar

- Rosacea och ytliga kärl

- Armbågar och knär

 

 

Vi börjar med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och lägger upp en behandlingsplan.

Kund med acne och acneärr innen behandling med dermapen

Kund efter 6 veckor och 2 behandlingar med dermapen

KROPP

Klassiska massager: Klassisk svensk massage. Djupgående massage som löser muskelspänningar och ökar cirkulationen.

 

Energimassage:Behandlingen inleds med en helkroppsmassage med aromaoljor följt av en helkroppsscrub. En underbart renande och avslappnande behandling!

 

Manikyr: Naglar och nagelband mjukas upp.Formning av nagelband, putsning, polering, massage och lackning ingår.

 

CND Shellac: CND Shellac är en professionell produkt som appliceras på nageln som nagellack. En patenterad teknologi där man kombinerat den snabba och enkla applikationen av nagellack med styrkan och hållbarheten känt från gelé.

CND Shellac härdar i UV-ljus och är fullt färdig och torr direkt efter behandlingen, du kan alltså använda händerna som vanligt på en gång utan att förstöra lackningen! Nageln får ett starkt skydd med en spänstig och spegelblank finish som förhindrar repor, märken och matthet i lacket i upp till 3 veckor.

 

Fotvård/ pedikyr: Fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader, filning, fotmassage samt lackning om så önskas

 

Gravidmassage: I massagen används olja som är anpassad för blivande mammor.Produkterna gör huden mjuk, len och förebygger bristningar.

 

Aromainpackning för gravida: En härlig avstressande och välgörande kur för huden som behöver extra omsorg under graviditeten. Behandlingen börjar med en mild bodyscrub. Därefter packas kroppen in i väldoftande och mjukgörande hudcreme anpassad för gravida, medan ansiktet får rengöring, mask och massage.

Fötter och underben tas hand om med extra lång massage.

KRYOBEHANDLING - BORTTAGNING AV OLIKA HUDFÖRÄNDRINGAR

Borttagning av åldersfläckar/ pigmenteringar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborroiska keratoser.

 

Dermapen Cryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika godartade hudförändringar. Behandlingen är säker, snabb och smärtfri.

Vi fryser endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden. Det innbär även att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

 

Vad är kryoterapi?

 

Kryoterapi är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och avlägsna godartade hudförändringar.

Flytande dikväveoxid (lustgas) andvänds för att förstöra vävnaden genom frysning av den intercellulära vätskan. Iskristaller bildas som förstör cellmembranet och därmed cellen.

 

Beroende på hudförändringens storlek och djup, kan behandling vara från 1 till 30 sekunder pr behandlingsområde.

 

Hur många behandlingar behövs?

 

Beroende på hudförändringens storlek och tjocklek behövs 1 till 2 behandlingar.

 

När ser jag resultat?

 

En uppföljning rekommenderas efter 2 till 4 veckor, för att säkerställa att all patologisk vävnad har försvunnit och för att bedöma om en uppföljning av behandlingen är nödvändig.

 

Är behandlingen smärtsam?

 

Det känns som ett lätt stick när frysningen pågår. Några minuter efter behandlingen kan en brännande, stickande känsla kvarstå. I vissa fall bildas även en vattenblåsa vilken lägger sig efter några timmar.

 

Vad kan man behandla?

 

- Pigmenteringar

- Åldersfläckar

- Vårtor

- Körsbärsangiom

- Fibrom

- Skin tags

- Seborroiska keratoser

Västanväg 63, 21615 Limhamn 040-160502 info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved