Fillers och Botox

MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

FILLERS/BOTOX/BELKYRA/CELLUFORM med Anders Franzén

Om Anders Franzén

Nästa behandlingsdagar hos Divino är:

 

Anders Franzén är legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren varit produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

 

De senaste 7 åren jobbat produktspecialist/ injektions tränare av botox och fillern Juvederm.

Där har han skaffat sig goda kunskaper om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster både med botox och med filler (Juvederm). Kunskaperna har han skaffat sig genom kurser på internationella kongresser och utbildningar både i Sverige och internationellt. Kurserna har varit både inom Botox och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

 

Hans lilla specialité är korrigering av näsor.

 

I sitt arbete som produktspecialist har han hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Då har han lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under sina år som produktspecialist har han skaffat sig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och en ett flertal internationella.

 

Anders kan kontaktas direkt på tlf 0703-63 00 79

eller mail info@facefacts.se

Behandlingar

BOTOX:

Botox är ett naturligt förekommande protein, som finns i flera olika former. De mest kända är Botox med syskonet Vistabel, Dysport och syskonet Assalure samt Xeomin. Vid behandlingen injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan. Injektionerna medför att nervsignalerna tillfälligt inte når muskeln, vilket gör an den slappnar av och huden slätas ut.

 

En genomsnittlig botoxbehandling tar bara tio minuter och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå en svag huvudvärk.

 

FILLERS:

Fillers fungerar så att de rekonstruerar och förbättrar struktur i läppar, kinder, ojämnheter under ögonen (påsar) och näsa. Alla delar i ansiktet kan återskapas till en naturlig, yngre volym och struktur. En av de rekommenderade filler-produkterna är en filler-gel som injiceras i huden i små mängder. Den är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra, det verksamma ämnet i produkten.

 

Hyaluronsyran i produkten vi använder är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal. Fillers innehåller bedövningsmedlet lidokain, vilket gör hela injektionsprocessen till en mindre smärtsam och mer behaglig upplevelse. Resultaten av en behandling med fillers är långvariga, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med just denna fillergel syns vanligen 6–12 månader, men med vissa produkter ända upp till 18 månader.

 

BELKYRA:

Injicera bort din dubbelhaka!

 

Att man har en dubbelhaka kan ha olika orsaker; åldrande, genetik eller viktuppgång. Man kan idag använda olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka, både kirurgiska och icke-kirurgiska behandlingsalternativ finns.

 

Nu kan du injicera bort din dubbelhaka. Med läkemedlet Belkyra kan du enkelt och smidigt låta dubbelhakan sjunka tillbaka genom att punktvis injicera området. Resultatet kan likställas med en fettsugning men du slipper lång konvalescens, ojämnheter och långvarigt känselbortfall. Belkyra är det första godkända läkemedlet för submentalt fett (oönskat fett under hakan, s.k. dubbelhaka). Det används hos vuxna patienter som upplever sin dubbelhalka besvärande. Det kan i vissa fall också användas för att ta bort lokala fettdepåer på kroppen som kan vara svåra att komma åt med fettsugning eller fettfrysning. Exempel på dessa områden är insida knän och framsidan av armhålorna.

 

CELLUFORM:

CelluformTM, Celluform + är en icke kirurgiskinjektionsbehandling som riktar in sig på att eliminerar moderata fettansamlingar under hakan samt på kroppen, och som gradvis kan förbättra utseendet under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. Behandlingen kan liknas vid en mild fettsugning. Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiva ingredienser är Deoxykolsyra(sekundär gallsyra), Fosfatidylkolin(bryter ned fett) Niacinamid(Vitamin B3), carnitin(ökar fettförbränningen), Arnica för att motverka inflammation i vävnaden samt flera aminosyror.
Serumet injiceras i fettvävnaden under huden och tömmer fettcellerna. Celluform innehåller en molekyl som löser upp fettcellerna permanent, tunnar ut fettet så kroppen kan bryta ned det. Inga andra celler än fettceller påverkas av behandlingen.

 

Eftersom alla är olika kan antalet behandlingar variera från person till person vanligast är 1-2 behandlingar för hakan med 6 veckors mellanrum, 2-4 ggr för kropp med 3-4 veckors mellanrum. Det som är helt avgörande för hur många behandlingar du behöver är mängden och fördelningen av fett samt dina estetiska önskemål. En liten grupp får ingen effekt alls och då bör man avbryta redan efter första behandlingen.

 

Viktigt att komma ihåg att fettborttagning inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Drick mer vatten och ät antioxidantrik mat första veckan. Då hjälper du kroppen att göra sig av med det oönskade fettet snabbare.

 

Riskerna med injektionsbehandling är oerhört små eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Allergiska reaktioner är sällsynta. Vanligare biverkningar är lokal svullnad, blåmärken, yrsel, tillfällig domnad i området. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar upp till två veckor. Det är normalt att vävnaden känns lös och slapp i 2-4 veckor.

 

Konsultation är inlagt i behandlingstiden. Jag kan inte behandla områden under 1-1,5 cm fett (när du nyper området med fettansamlingen skall det vara minst än 1-1,5 cm tjockt).

 

Kontraindikationer er bl.a: graviditet, ammning, hjärt och kärl sjukdomar, Diabetes, muskulära sjd, problem med lymfdränge etc. De tillfällen där det inte blir någon behandling uttages en konsultationsavgift på 200 kr.

 

Anders Franzén kommer att vara hos Divino Kroppsvård 1 dag i månaden för att utföra behandlingar. Du kan boka til online HÄR, pr mail info@divinokroppsvard.se eller tlf 040-160502

 

 

 

 

Före och efter behandling med Juvéderm Ultra

Läppar & läppförstoring

 

Behandlingen för läppar kan anpassas för att förstora och forma läpparna efter önskat resultat. Ha gärna med egna bilder vid konsultation.

Före och efter botox

Priser och mer information finner du HÄR

Västanväg 63, 21615 Limhamn 040-160502 info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved