MED FOKUS PÅ RESULTAT OCH SERVICE

FILLERS/BOTOX med Anders Franzén

Om Anders Franzén

Nästa behandlingsdagar hos Divino är:

7. FEBRUARI, 14. MARS OCH 9. APRIL

 

Anders Franzén är legitimerad sjuksköterska och har de senaste 15 åren varit produktspecialist för diverse olika läkemedelsföretag.

 

De senaste 7 åren jobbat produktspecialist/ injektions tränare av botox och fillern Juvederm.

Där har han skaffat sig goda kunskaper om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster både med botox och med filler (Juvederm). Kunskaperna har han skaffat sig genom kurser på internationella kongresser och utbildningar både i Sverige och internationellt. Kurserna har varit både inom Botox och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

 

Hans lilla specialité är korrigering av näsor.

 

I sitt arbete som produktspecialist har han hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige och även i Danmark och Finland. Då har han lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under sina år som produktspecialist har han skaffat sig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och en ett flertal internationella.

 

Anders kan kontaktas direkt på tlf 0703-63 00 79

eller mail info@facefacts.se

Behandlingar

BOTOX:

Botox är ett naturligt förekommande protein, som finns i flera olika former. De mest kända är Botox med syskonet Vistabel, Dysport och syskonet Assalure samt Xeomin. Vid behandlingen injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan. Injektionerna medför att nervsignalerna tillfälligt inte når muskeln, vilket gör an den slappnar av och huden slätas ut.

 

En genomsnittlig botoxbehandling tar bara tio minuter och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå en svag huvudvärk.

 

FILLERS:

Fillers fungerar så att de rekonstruerar och förbättrar struktur i läppar, kinder, ojämnheter under ögonen (påsar) och näsa. Alla delar i ansiktet kan återskapas till en naturlig, yngre volym och struktur. En av de rekommenderade filler-produkterna är en filler-gel som injiceras i huden i små mängder. Den är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra, det verksamma ämnet i produkten.

 

Hyaluronsyran i produkten vi använder är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal. Fillers innehåller bedövningsmedlet lidokain, vilket gör hela injektionsprocessen till en mindre smärtsam och mer behaglig upplevelse. Resultaten av en behandling med fillers är långvariga, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med just denna fillergel syns vanligen 6–12 månader, men med vissa produkter ända upp till 18 månader.

 

Anders Franzén kommer att vara hos Divino Kroppsvård 1 dag i månaden för att utföra behandlingar. Du kan boka til online HÄR, pr mail info@divinokroppsvard.se eller tlf 040-160502

 

 

 

 

Före och efter behandling med Juvéderm Ultra

Läppar & läppförstoring

 

Behandlingen för läppar kan anpassas för att förstora och forma läpparna efter önskat resultat. Ha gärna med egna bilder vid konsultation.

Före och efter botox

Priser och mer information finner du HÄR

Västanväg 63, 21615 Limhamn 040-160502 info@divinokroppsvard.se

Copyright @ All Rights Reserved